top of page
Clubmøte Foredrag med Guro Groven
Clubmøte Foredrag med Guro Groven

ons. 31. mai

|

Travellers´ Club

Clubmøte Foredrag med Guro Groven

Guro Groven gikk 2500km alene på ski fra Lindesnes til Nordkapp. Dermed ble hun den yngste kvinnen som har gått Norge på langs på ski noensinne – kun 20 år gammel. (Bilde: Laagendalsposten)

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

31. mai 2023, 18:00 – 23:00

Travellers´ Club , Josefines gate 26, 0351 Oslo, Norge

Deltagere

Om arrangementet

Meny: Buffet

Guro Groven gikk 2500km alene på ski fra Lindesnes til Nordkapp. Dermed ble hun den yngste kvinnen som har gått Norge på langs på ski noensinne – kun 20 år gammel. Et eksklusivt innblikk i hva som kreves for å gjennomføre den største bragden i norsk friluftsliv.

Med ekspedisjonen som bakteppe tar hun med publikum på eventyret hun skapte fra Lindesnes til Nordkapp. Foredraget er fullt av spennende historier, åpenbaringer, refleksjoner og erfaringer fra norsk natur på sitt tøffeste og fineste. Med humor og glimt i øyet forteller hun om oppturene, nedturene, de livsfarlige øyeblikkene, tvilen, frykten, men mest av alt gleden hun opplevde alene på tur. Hun viser bilder helt uten filter og skamløst ærlige videoer i et forsøk på å forklare hva som får en 20-åring til å ville gå alene på ski i noen-og-hundre dager.

Dele dette arrangementet

bottom of page