Ofte Stilte Spørsmål

Hvordan håndterer cluben Covid19?


Styret følger gjeldende lokale og nasjonale regler og anbefalinger. https://www.helsenorge.no/koronavirus/oversikt-over-regler-og-anbefalinger/
Jeg kommer ikke inn i Medlemmer (lukket).


For å få tilgang til dette lukket område må du være medlem av Travellers´ Club. Hvis du ikke har registret deg må det gjøres først. Så må du logge deg inn. 1. Klikk på Medlemmer (lukket) Registrer deg hvis dette er første gangen. Når du er Registrert trenger du bare å Logge inn. Har du Facebook kan du logge inn med denne blå knappen. Du kan også velge å bruke din e-post og lage ditt eget passord. Du Logge inn med enten Facebook eller din epost med passord. Hvis du kommer ikke inn med din epost og passord kan det tenkes at du har brukt feil passord. Velg så "Glemt passord" som gir deg tilgang til å legge inn et nytt passsord.
Hvordan blir jeg medlem av Travellers´ Club?


Vi er en klubb med mange spennende medlemmer som har reist mye og opplevd mange land og kulturer. Vi har sjømenn, seilere, fjellklatere, ambassadører, og headhunters blant våre medlemmer. Har du gjort noe spesielt vil vi gjerne høre fra deg.
Hvem sitter i clubens Styre?


Styret ledes av Trampsjef (formann) og består av totalt syv medlemmer. Styret
Hvor finner jeg programmet?


Du kan se planlagte møter, foredragsholdere og menyen her eller i menyen øverst på denne siden.
Hvor mange medlemmer har Travellers´ Club og hva er gjennomsnitts alder?


Vi har cirka 130 medlemmer og gjennomsnits alder er 69.