Søk

Klubbens rehabilitering: Innertier under gjenåpningen


30. august ble endelig sceneteppet trukket til side – og "nye" Travellers i all sin tilførte prakt ble for første gang eksponert for medlemmene. Forventningene var store, og de ble ikke gjort til skamme. Møtelokalet var fullstendig rehabilitert med valg av nye farger og materialer. Det slitne snusbrune hadde veket for lyse, optimistiske og de utadvendte farvetoner.

Femti medlemmer hadde møtt oppå på den store dagen. Mange av dem mistet både munn og mæle der de vandret rundt og lurte på hva som hadde skjedd med klubben deres. Hos enkelte kunne man sporte en viss usikkerhet. Er det mulig å gjenopprette den gamle stemningen i dette friske og nye? Etter hvert som timene gikk, mørket falt på og lysene ble dempet, forsvant usikkerheten. Etter et møte eller tre vil det gamle være glemt, og det nye vil skinne i alt sin prakt – både når det gjelder estetikk og teknologi. Bak det senkede taket gjemmer det seg all verdens avansert leamikk med utstyr for trådløse mikrofoner og mac-opplegg for avansert IT etc. Carl Emil jr. gleder seg som et barn til å få viste hva det audiovisuelle utstyret er godt for. Vi har mye å se frem til etter hvert som vi får demonstrert hvordan den nye tid også har innhentet den gamle klubb.

Det var for anledningen visetramp Carl Emil jr. som, i anledning Alans fravær, ledet møtet. Han understreket spesielt Gorm og Sverres store innsats for å få lokalene ferdige. Begge har tatt i så det knaker for å få til et optimalt resultat. Visetramp berømmet også de av medlemmene som hadde grepet dypt i lommeboken for å sukre sluttregningen for klubben.

Gorm fikk sin spesielle heder, og det var vel fortjent. Han har gjort en formidabel innsats med ny montering av samlingene. Det er gjort smakfullt, elegant og så aldeles riktig i alle detaljer. Det er utrolig alt hva denne gutten er god for!

Glemte vi serveringen? Aldeles ikke? Bortsett fra en gjesteopptreden eller to, er det nå flere år siden han hadde kommandoen på kjøkkenet. Det var så man kunne spore medlemmenes store lettelse, og at på kjøkkenet er nå alt ved det gamle. Deilig mat og Tore-smilet som alltid sitter løst. Med seg har han også blide og utadvendte Mette som skal hjelpe til. Dette skal bli litt av en høstsesong!

Gorm forteller flere av medlemmene om ideene bak monteringen av samlingene.

Det er servert, og medlemmene kan for første gang innta middagen i det rehabiliterte møtelokale.

Visetramp, Carl Emil jr., ønsker velkommen på vegne av Alan som var forhindret i å komme.

Godord til Mette og ikke minst Tore som igjen er på plass på kjøkkenet.

#1Public

3 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no