Søk

Veteranenes store aften 2005


Travellers Club tar godt vare på sine medlemmer. Eller er det omvendt? Uansett, klubben har faktisk 33 medlemmer som vi med god grunn omtaler som veteraner. De har vært medlemmer av klubben i 25 år eller mer, og danner ryggraden i et sammensveiset fellesskap.

2. november var 14 av disse veteranene på plass på ukens klubbmøte for å kose seg - og bli gjort stas på. På kjøkkenet hadde Tore sørget for alle snille gutters favorittmat – svinestek med surkål. Og rundt bordet var det lutter smil og glede.

Vanligvis inviteres veteranene til lunsj på en fredag i november og i år var første gang vi har flyttet veterantreffet til et medlemsmøte. Denne observatør kan konstatere at det var vellykket, ja enda mer enn det: det var en innertier. Alle koste seg, og rundt bordet gikk historiene. Noen var nye og noen har vi hørt før. Men det spiller ingen rolle. Det er følelsen av felleskap og samhørighet som er viktig. Ikke noe annet.

Alan hedret veteranene med gode ord. Det var ikke til å unngå at trampebror par excellence, Carl Emil Petersen ble nevnt foran alle andre. Ikke bare har han besøkt alle verdenshjørner, han har også vært medlem av vår klubb i 50 år! Ingen over og ingen ved siden. Neste mann i rekken er Hans Gran. Selv om han ikke når opp mot Carl Emil, kan han likevel bokføre imponerende 42 medlemsår. Begge veteranene var til stede og hygget seg sammen med gode trampebrødre.

Under en slik aften forstår man virkelig hvilket privilegium det er å være en del av dette fellesskapet med globetrottere av i går, i dag – og i morgen.

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no