Søk

Årsfest med damer 2006


Det aarvisse arrangement: Aarsfest avec Damer det går opp og ned her i verden. For bare noen få år tilbake slet fest-komiteen med å skrape sammen mer enn 10 par til dette evenementet. I samme perioden var det elendig fremmøte på juletrefesten for barn og på våre dugnader også. Så laber var interessen at vi vurderte å avvikle festlighetene, MEN så går altså ting opp og ned her i verden, og det måtte nå dekkes til hele 48 personer for å få plass til alle, denne februaraften. Aldersspennet var stort. Kvinner fra 20 til godt over 80 år bidro med både ynde og godt humør. Stemningen var høy hele kvelden og aftenen forløp slik enhver festkomité kunne ønske seg, nemlig svært vellykket! Trampsjefen ønskt alle velkommen og overlot mikrofonen til kveldens toast-master, Gorm Lund, som med få avbrytelser gjennom måltidet gjorde en hederlig jobb. I og med at Travellers' Club er så fokusert på mat, vil vi her presentere menyen vi bød våre vakre ledsagere: Altså: Etter et glass champagne satt vi oss til bords og fikk en forrett som besto av lunkne lakseroser med en aldeles praktfull urtesaus. En saftig reinsdyrsteik med smakfull sopp og akkurat passe kokt rosenkål fulgte, før en perfekt karamell-lpudding avsluttet festmåltidet. Toastmateren hadde lovet alle gjestene en gratis avec om de opp-førte seg bra ved bordet, og den ledsaget kaffen. Under hele måltidet hadde den Bulgarske pianisten Angel besørget taffelmusikken på en utmerket måte på pianoet vårt og da sigarene ble tent ble det ryddet plass for dansing. Pianist Angel transformerte seg til danse-musikeren Angel, og på lette hareføtter svevet Trampbrødrene med sine ut-kårede om på dansegulvet. Underveis i måltidet hadde Carl Emil sr. tatt ordet og fortalt en liten anekdote fra sin seiler-tid med Erling, fra den gang de ankom Fiji-øyene. Takk ble rundhåndet utdelt til Sverre Kræmer og Gorm for godt utført oppussingsarbeide, Thor Haraldsen for sin innsats som formann i festkomiteen og Alan Trampsjef for sitt engasjement og gode evne til å gjennomføre store og vanskelige prosjekter. Arne Nord takket damene for at de fantes, og var tilstede, og kunne bli med på denne festkvelden, og så takket han for den gode maten. Utpå kveldingen kom det kaffe og kake på bordet, og dansegulvet var stort sett proppfullt hele tiden. Sistemann ruslet vel ut i vinternatten sånn nærmere klokken to den natten. J

#1Public

1 visning

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no