Søk

Randi Skaug nådde toppen av Mt. Everest, foredrag


Randi Skaug i Travellers´ Club

Randi Skaug nådde toppen av Mt. Everest 20. mai i fjor, som første norske kvinne. Onsdag 9. mars 2005 besøkte hun cluben, og holdt foredrag for oss. Randi er ikke akkurat første norske kvinne som besøker cluben, men hun er den første i manns minne som har høstet stående applaus! Maken til fresk jente må man lete lenge etter. De av oss som ønsker kvinner velkommen som medlemmer, fikk enda et godt kort på hånden.

Vi har hatt mange flotte ekspedisjonsforedrag i cluben. Vi hører om planlegging, om strabaser og uvær, om vennskap og krangler. Randi maktet på en unik måte å formidle bragden som en utfordring og kraftanstrengelse, samtidig som hun overbeviste oss om at å lære å leve med inaktivitet og uavklarte problemer er vel så viktig som bare å ha vilje og styrke. Randi formidlet klokskap og livsglede til oss, og fikk selv blaserte brødre til å bøye seg i støvet.

Takk Randi!

Les mer om Randi og hennes Everestbestigning her: http://www.skaug.cc

#1Public

6 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no