Søk

Ut i det blå 2004!


Her er et lite referat fra "ut i det blå" turen 2004

38 glade trampere deltok på årets Ut i det blå som heller ikke denne gangen gikk til Oscarsborg. Men retningen var ikke så ueffen. Vi satte oss i bussen utenfor Klubben klokken 15.15, og turen gikk sydover, forbi både avkjøringen til Drøbak og til Son. Heldigvis hadde vi da fått i oss en angstfordriver eller to.

Mange trodde at det var Strømstad neste. Men den gang ei. De vi nærmet oss kråkene i Moss dreiet vi av mot høyre og kjørte i retning Bastøfergen. Den passerte vi og dermed var vi på Jæløya, og noen minutter senere på vakre og velholdte Rød Gård. Der ventet både rekebord og foredragsholder.

Pensjonert Vinmonopolet-direktør Per Koldsrud snakket om akevitt så både hans egen hals og gjestenes ble ganske tørre. Det var interessant å høre han plassere Moss i akevittens historie. Så var det tid for reker med tilbehør og hvitvin. Rekene var deilige, solen skinte (stikk i strid med værmeldingen) og vi koste oss alle ute i det grønne. Siden var det besøk på gårdens mange kunstgallerier før vi igjen satte oss på bussen. På hjemveien inviterte Ole Bjarne til besøk i privat vinkjeller, og det ble bestilt pizza. Det ble en svært så lystig fortsettelse i Ole Bjarnes gemakker. Og er deltakerne ikke kommet hjem, så er de der ennå.

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no