Søk

Den utgåtte støvel til Rolf Pettersen


Ingen ble overrasket da Rolf Pettersen ble hedret med Den utgåtte støvel etter at generalforsamlingen var avsluttet 15. mars. Det var trampsjefen selv som kom med det hyggelige budskap, og Alan mente det var mange gode grunner til at Rolf fortjente denne utmerkelsen. Med over 30 års fartstid i klubben ligger han svært høyt på listen over våre virkelige veteraner. I årenes løp har han gjort klubben mange tjenester, og selv i hans høye alder (87) er han stadig engasjert deltaker på våre ukentlige møter. I forhold til klubben han har også vist seg å være svært så generøs. For trampsjefen, som ble gjenvalgt noen minutter tidligere, var det en hyggelig oppgave å takke Rolf med Den utgåtte støvel som visetrampsjef, Carl Emil jr., festet til jakkeslaget. Deretter var det bare å ”gå om bord” i lapskausen som tradisjonelt sto på menyen under generalforsamlingen.

#1Public

0 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no