Søk

To nye medlemmer tatt opp - høsten 2007


I våre lokaler hersker det alltid en viss spenning når nye medlemmer skal bli tatt opp i Travellers. Slik var det også onsdag 7. november da Bjarne Kiil og Stein Henningsen skulle gjennom Klubbens seremoniell før de kunne titulere seg som medlemmer av Klubben. Av hensyn til fremtidige opptakelser skal vi være forsiktige med å røpe prosedyrene som kandidatene må gjennom før de eventuelt blir godkjent. Vi nøyer oss med å konstatere at kandidatene var svært spent idet de ikke ante noe av det som ventet dem denne kvelden.

Trampsjef Carl Emil jr. fester klubbnålen på jakkeslaget til Stein

Henningsen mens Bjarne Kiil i bakgrunnen følger nøye med.

Men også denne gangen gikk det bra. De kunne puste lettet ut da trampsjef Carl Emil jr. festet medlemsnålen på jakkeslaget, og dermed var de en av oss. Senere fant de seg vel til rette ved bordet på hver sin side av trampsjefen. Som alltid, ble det et hyggelig måltid, og Tores sorte gryte smakte fortreffelig. Tradisjonen tro takket det nye medlemmet til høyre for trampsjefen for maten. Det var Bjarne Kiil som også på vegne av de nye medlemmene takket for at de var blitt tatt opp, og at de virkelig gledet seg til å gjøre nye bekjentskaper i en klubb som de for lengst hadde oppfattet var akkurat noe for dem.

Trampsjefen takket på sin side ballott som sto for det seremonielle ved opptakelsen. Det ble som vanlig ledet av Sven Erik Westbye som utstrålte en pondus og bravur som man skulle tro var medfødt.

Og etterpå? Ja, det var det hygge ved langbord og det runde bord. Latteren satt løst, praten gikk av seg selv, og hyggen var hjertelig til stede hele tiden. Ja, alt var ved det gamle!

#1Public

4 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no