Søk

Fem nye medlemmer på en gang - våren 2008


Det vil helst gå godt! Det gjorde det for Cluben, og det gjorde det for de fem kandidatene som onsdag 30. april ble tatt opp som fullverdige medlemmer i Travellers Club. Dermed har vi styrket vår utferdsmessige kompetanse på en utmerket måte. Ikke bare er de nye medlemmene bereiste i usedvanlig grad, et par av dem er også i en årsklasse som det er sjelden vi ser blant våre nye trampebrødre.

Dermed er følgende fem blitt medlemmer av vår Club: Johan Herman Storm, Knut Espen Solberg, Ulf Prytz, Harald Willoch og Nils Karl Aspenberg. (listingen er ikke nødvendigvis i rekkefølge)

Det var altså fem kandidater som stilte godt forberedt på opptakelsesseremonien. Uten å gå i detalj (noen hemmeligheter må også vi ha), mestret de fem utfordringene å en utmerket måte, selv om de under veis måtte tåle både tvilende snøft og himlende øyepar. Men det gikk bra. Og dermed er følgende fem blitt medlemmer av vår Club: Johan Herman Storm, Knut Espen Solberg, Ulf Prytz, Harald Willoch og Nils Karl Aspenberg.

Det var flere grunner til å merke seg denne opptakelsen. Det er lenge siden vi har tatt opp fem nye medlemmer i en jafs. To og i høyden tre har de siste årene vært det vanlige. Vi gleder oss også over at to av de nye medlemmene er i tyveårene, og at vi derfor vil få glede av dem i mange, mange år fremover. Og ikke minst: Samtlige har imponerende bakgrunn som internasjonale globetrottere på sjø, land og de høyeste fjell. Det vil her føre for langt å rekapitulere deres meritter, men de vil ganske sikkert bidra til at våre nye medlemmer vil føle seg til rette i våre omgivelser. Detaljene kan vi sikert komme tilake til senere – under et foredrag eller fem!

Trampsjef Carl Emil jr. ga under middagen etterpå, med rette, ballott fagre ord for en prikkfri gjennomføring av det seremonielle. Apropos middagen; Tore hadde sørget for en beksvart gryte hvis innhold harmonerte med kvelden for øvrig. Det ble en lun og hyggelig aften på den siste dagen i april. Det var en god stemning ved bordet, og hvis tramperne hadde vært katter – hadde de malt alle sammen, hele tiden!

#1Public

4 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no