Søk

Women Travellers’ Club har endelig fått seg websider


Vår ”søsterklubb” som ble stiftet den 22. november 1993 har slitt litt de siste årene med å få inn nye medlemmer, og det til tross for at noen av ”de tyngste” norske kvinnelige globetrotterne er medlemmer der. Tungvektere som Liv Arnesen, Nora Weyer Larsen og Randi Skaug er bare noen av navnene de kan skilte med. En av grunnene til at medlemsveksten har vært så beskjeden er at de har vært vanskelig å finne fram til. Det har de nå gjort noe med, og det nye markedsføringsverktøyet deres heter: womentravellersclub.org - en flott hjemmeside som presenterer klubben på en hyggelig måte. Vi gratulerer jentene og håper at tilstrømmingen av reiselystne kvinnfolk i alle aldre blir formidabel. Sjekk den ut ved å klikke her: www.womentravellersclub.org

#1Public

11 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no