Søk

Seig som stål..!


Carl Emil er ustoppelig... For bare noen få uker siden lå han på operasjonsbordet med hele brystkassen åpen, hjertet skåret opp og en ny hjerteklaff fra et svinehjerte ble operert inn. I dagene etter operasjonen har han rukket å drenere noen liter væske som samlet seg i hjerteposen, han har - bunadkledd og representabel - feiret sin 85 årsdag, med like mange gjester, han har vært på rekonvalsentopphold, han har tatt stingene etter operasjonen og han har rukket å få seg en sommerfrisk brunfarge som fremhever glansen i den tette sølvmanken på hodet..

Samme dag han ble skrevet ut besøker han oss i Cluben sin. Vi gir oss over...

At han ennå "ikke er helt restituert" som han sier, finner vi ikke overraskende så kort tid etter en så stor operasjon, men i sin sedvanlige stil gjennomførte han med bravour den siste Clubkveld før sommerferien.

Det er bare å ta av seg hatten for den gamle hedersmann. Har vi bare halvparten av det gå-på-humøret Carl Emil har når vi har passert 85 år - da skal vi være svært takknemlige (om vi lever).

Et av våre andre hedersmedlemmer, Odd Eliassen, påtok seg trygg transport av Senior, både til og fra. Vi løfter vårt glass: Skål for deg, Carl Emil..!

... og vi slenger på en skål til, for deg Odd!

#1Public

2 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no