Søk

På tur med Women Travellers’ Club


Vi har en tradisjon med å invitere damene i WTC til én klubaften i året, i våre lokaler. Nå har ikke damene egne lokaler, så de kvitterte med å invitere oss på tur til Larkollen, til reker, hvitvin og foredrag av Jon Michelet. Trampsjef Lise Garvick ønsket de om lag 30 fremmøtte velkommen, før den gamle Aftenpostenjournalisten Knut A. Nilsen, alias ”Knuppers” tok oss på en kort omvisning i området, hvor han fortalte om Larkollens historie, helt fra seilskutetiden hvor bukten utenfor kunne være full av skip, til moderne tider da hans bestefar var førstemann til å bygge sommerhus i denne vakre bukten.

Nå er området tett befolket, både av sommer- og helårsbeboere, og én av de helårige er den gamle ”raddisen” Jon Michelet som underholdt oss med historier og beskrivelser av opplevelser fra Svalbard og Antarktis, før han slo seg ned ved bordet og tok for seg av bordets gleder.

Været holdt akkurat – slik at vi kunne sitte ute både under foredraget og rekefråtsingen, men da kaffen og kaker kom på bordet trakk vi inn i det romslige huset til Grethe Huseby. En fin utflukt til en bortgjemt perle og et hyggelig tiltak som vi fremmøtte Tramps gjerne gjør en gang til.

#1Public

2 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no