Søk

Premierebesøk på Cirkus Arnardo


Torsdag 15. april var Travellers’ Club invitert på Cirkus. Vår sjenerøse venn og cirkusdirektør Arild Arnardo hadde sin vane tro sendt nok billetter til at alle Tramps, med barn og barnebarn, fikk oppleve starten på Arnardos 62. sesong. Været var flott, stemningen høy og kjendiser i alle kategorier benket seg rundt manesjen for å oppleve ”levende underholdning, i 3D – og i full størrelse” som Arild kaller det. Og ingenting manglet. Artister høyt oppe under teltduken som foretok dristig akrobatikk, vakre og lettkledde kvinner som sjonglerte og akrobaterte, hunder, høner, duer og gjess – ja til og med en vaskekte gribb gjorde som dressøren ønsket.

Tre generasjoner Arnardo står nå på scenen og bringer denne litt merkelige tradisjonen videre. Man kan ikke la være å reflektere over hvor vanskelig det må være å drive en såpass omfattende og resurskrevende underholdningsform i et moderne samfunn som nesten drukner i lett tilgjengelige underholdningstilbud, hele tiden, fra hele verden. Vil cirkuset overleve konkurransen? Derfor er det viktig at vi tar med våre barn og barnebarn, så de kan få oppleve denne underlige formen for direkte og nær underholdning.

Klovner og

abligøyer, gummimennesker og balansekunstnere, det var mye som imponerte. Men da den ene elefanten tisset så det sprutet – da hvinte alle barna av fryd! Dette var skikkelig underholdning. Sånn skal det være! Man kan planlegge mye, men ikke alt!

Travellers’ Club takket for billettene ved at Trampsjefen klatret over Kjell Magne Bondevik, og ut i manesjen, hvor han overrakte en flott blomsterbukett til familien Arnardo, med en hilsen fra oss gutta.

Vi sees igjen til neste år…

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no