Søk

Stian Sundt nytt æresmedlem


Årets generalforsamling ble like minneverdig som den ble stille. Det var ingen store saker som grep tak i de mange fremmøtte, og det hele forløp så godt som uten uenighet langs det lange bord. Likevel vil vi minnes årets generalforsamling spesielt godt. For denne gang fikk vi et nytt æresmedlem. Da Carl Emil adviserte at Stian Sundt nå ble forfremmet i en klasse for seg, satt det i hvertfall en målløs mann langs langbordet. Stian! Vårt mangeårige medlem (1970) ante ingen verdens ting da han med ett var i klasse med Henning og Carl Emil sr.

Stian er tidligere hedret med Den utgåtte støvel, og utnevnelsen var enstemmig.

Få av våre medlemmer kvalifiserer mer til medlemsskap i Cluben enn nettopp Stian. Bare 7 år gammel gikk han på skole i Egypt mens pappa var los i Suez-kanalen. Han bodde sammen med sine foreldre i Egypt helt til kanalen ble nasjonalisert i 1956. Stian har blant annet arbeidet i Nairobi og Harare.

I Club-sammenheng har han også vært en drivende kraft – både som kasserer, mannen som reviderte Clubens lover, han har vært styremedlem og nå er han også ballott-sjef.

Carl Emil hadde alle med seg da han understreket at få har hatt et større hjerte for Cluben enn nettopp Stian.

Men før Stian ble utnevnt til æresmedlem, ble den offisielle delen av generalforsamlingen avsluttet med valg. Samtlige styremedlemmer som sto på valg ble gjenvalgt. Det gjorde også Carl Emil som nå går nå inn i sitt 4. år som trampsjef. I disse årene har han ledet Cluben på en forbilledlig måte. Vi har vært spart for konflikter, og økonomien er bedre enn på lange, kanskje bedre enn noen gang.

Hallvard Austlid var møteleder.

#1Public

2 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no