Søk

Tilbake til steinalderfolket på New Guinea


Kjell Solli het kveldens foredragsholder, og han tok oss på en reise i ord og bilder til et av de stedene på kloden hvor folk fremdeles lever slik våre forfedre har gjort i uminnelige tider. Han reiste med kone og et annet par, hvor konen skulle studere et folkeslag langs kysten, men en tsunami ødela hele opplegget. Derfor måtte de improvisere og se seg om etter et alternativ, da de allerede var ankommet øya. Resultatet ble en jungeltur til en av stammene i bushen.

De fikk med seg noen lokale guider og gikk fra landsby til landsby hvor de ble godt mottatt og fikk oppleve landsbylivet slik det har vært i tusener av år. Bare en kortbukse eller en metallkjele vitnet om kontakt med den siviliserte verden, men fremdeles gikk de fleste menn kun iført sitt penisfutteral og kvinnene med bastskjørt. Denne turen fant sted på midten av ’90-tallet, og hvor modernisert disse menneskene er blitt i dag visste han ikke. Det var en gryende turisme allerede den gang, så antall T-skjorter og metallkjeler er nok antagelig steget på disse årene, når man vet hvordan turister kler seg…

Kjell med noen vennligsinnede innfødte i en av landsbyene. Til venstre: en lokal handelsmann? Med tilbud på penisfuteraler i de mest fantasifulle fasonger og størrelser..?

Kvelden ved langbordet ble avsluttet med noe av det beste som finnes når man er sulten: Erter, kjøtt og flesk! Yummmy..

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no