Søk

På to hjul i sving'a - med og uten kræsj.


Hva er det som kjennetegner gamlegutta i Travellers’ Club? Jo, at de ikke gir seg! Kanskje litt gamle, kanskje litt skrøpelige, men det er intet hinder for å kaste seg ut i livets opplevelser. Noen ganger er det de store utfordringer som skal overvinnes, mens andre ganger kan det være noe så enkelt som å kreke seg opp på en motorsykkel midt på natta for å slippe å gå den lange veien hjem på ustøe bein.

Det var akkurat det vårt 83 år gamle æresmedlem Henning gjorde en sen Clubaften da et av våre andre medlemmer sparket i gang sin jernhest. ”Kjør meg hjem’a” – ropte Henning over hestekreftenes brøl. ”Det er over 60 år siden jeg har sittet på en motorsykkel, så nå er det jammen på tide å kjenne den følelsen igjen.” Som sagt, så gjort. Med litt støtte og hjelp, og en sykkelhjelm (bak fram!) med løs hakestropp til beskyttelse mot eventuelle uventede bråstopper, kom han seg opp på baksetet - og ut i nattemørket forsvant de. Bon voyage!

SISTE NYTT:

Henning klarte hjemturen bra denne kvelden, men i skrivende stund ligger Per Jæger på Ullevål Sykehus med brukne ben etter en stygg motorsykkelulykke!

Altså bare et par dager etter etter den over beskrevne hendelse opplever Per å bli nedrent av en bil, som ikke engang stoppet for å se hvordan det sto til med vår Trampbror der han lå med motorsykkelen over seg. Denne gang var Per (heldigvis) alene på motorsykkelen.

I en melding fra sykehuset opplyser han at på grunn av det inntrufne ikke har anledning til å komme i Cluben førstkommende onsdag. Han opplyser også at påkjørselen skjedde i fullt dagslys og at alt står bra til med sykkelen...

............................................................................................................................................................................................................

Redaktøren avla den nyopererte et besøk på Ullevål, ortopedisk avd. for å få førstehåndsopplysninger om skadens omfang.

Man ønsket å sjekke vår Trampbrors mentale tilstand, levere lesestoff og uttrykke de vanlige god-bedring frasene samt vise den kvestede at vi bryr oss.

Vi møtte en blek, men like hyperaktiv Per, som styrte sine byggeprosjekter fra PC'n og mobiltelefonen. Han lå vakkert inntullet i pledd og slanger, med et langt åpent sår i leggen hvor en slange drenerte bort blod og overskuddsvæske. Pasienten kunne opplyse at "makan til komplisert brudd" er det sjeldent man ser. Her trengs det flere operasjoner for å få alle beinsplintene på plass, og det neste halve året går nok med - før han igjen kan tilby Henning skyss hjem fra Cluben.

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no