Søk

En brutal sommer for noen av våre fellow Tramps


Vårt æresmedlem Henning kontaktet redaksjonen og uttrykte sin bekymring over hvor hard medfart noen av våre Trampbrødre har fått denne sommeren. ”Jeg har vært medlem nå i 38 år, men kan ikke huske at vi har opplevd en så brutal sommer” – sier han. ”At noen har hatt et lite uhell er vi vant med, men at tre av gutta er blitt kvestet så ettertrykkelig har gått hardt inn på meg.” Leif Schwabe, Lauritz Sømme og Trampsjefen har alle hatt stygge uhell, men vi får håpe at de kommer seg gjennom det og at vi atter kan nyte deres selskap om ikke lenge.

Trampsjef Carl Emil er vel den som slapp ”lettest” fra det. Han hadde et uhell på sjøen som resulterte i brukket kjeve, innslåtte tenner og en brukket arm, men han er ikke værre stillet enn at han er tilbake i Cluben. Leif Schwabe ble pårent av en diger båt da han var ute og seilte i Oslofjorden med sin kone. Det resulterte i brukket rygg og andre skader. Han ligger nå på Sunnås for rehabilitering. Sistemann, Lauritz Sømme, hadde en alvorlig bilulykke sammen med sin kone på vei hjem fra Vestlandet og ligger på Diakonhjemmet etter omfattende operasjoner på Ullevål, men kan fremdeles ikke bruke sine armer og ben.

Så vær forsiktig og vær oppmerksom, gutter! Det er noen ganger veldig fort gjort, og linjen mellom hell og uhell er ofte syltynn…

Vi ønsker våre Trampbrødre god bedring, og som sagt, velkommen tilbake til Cluben i nærmeste fremtid.

Carl Emil jr.

Leif

Lauritz

#1Public

1 visning

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no