Søk

Bli med på fest i Malmö


Vår broderklubb skal feiere sitt 75 års jubileum, og vi er invitert til å bli med på feiringen! Lørdag den 15. oktober klokken 18.00 braker det løs i Malmö Rådhus. Bengt Nilsson spiller piano mens vi mingler med en velkomstdrink i hånden i selveste Landstings-salen. Så vil Magnus Andersson foredra om sine omfattende reiser i Tibet og Taklamakan ledsaget av vakre bilder. Men det er ikke slutt med det ...

Klokken 20.00 skrider vi inn i Knutssalen til gallamiddag, hvor herrene skal være antrukket i smoking eller mørk dress og damene noe vakkert som passer anledningen. Torgny Nordquist vil som taostmaster lose oss lett og ledig gjennom festmåltidet, hvor det blir laksetartar toppet med løyrom dynket i hummerolje, hjortefilét med ristede rotfrukter og kantarellsaus samt rådhuskjellerens egen "glassplateau" til dessert. Noen er kanskje opptatt av hva som helles i glassene, og da kan vi berolige med at det begynner med en Chardonnay fra Penfolds Rawson's Retreat, etterfulgt av en Chiraz fra samme vinhus i Australia for å avslutte med en Chateau Fayau, Cadillac fra Frankrike. Yummy..!

Men kvelden er jo ikke bare mat og drikke. Travellers' Club i Malmö er heller ingen middagsklubb... Høvdingen Arne Zettersten vil selvfølgelig holde jubileumstalen, og det forventes at broderklubbene også bidrar med noen kloke og muntre ord for anledningen, selv om vår Trampsjef kanskje ikke er av de morsomste... Det blir kaffe pluss avec og mer avec etter hvert, og med damer tilstede skulle det ikke forundre denne skribent om det ikke kunne vanke en svingom utpå kvelden også.

Prisen for denne festaften er kr 690,-

(Men det er bare svenske kroner)

Dagen etter er det søndag. Da er det lagt opp til en Malmö-safari med start fra SAS-hotellet i Østergatan klokken 10 med buss. Kanskje besøker vi kalkbruddet (?), men i allefall tar vi en lunch og noe å drikke i Travellers' egne klubblokaler på Limhamn ca kl 13.00 før vi avslutter og setter kursen hjemover. Safarien koster 200 svenske. Overnatting kan bookes på SAS-hotellet til 990,- for dobbeltrom, inkl frokost. Men vi samler opp hvor mange som vil være med, og booker samlet.

Vil du også være med?

Send en email til trampsjefen: carl.e.p@online.no så får vi en samlet oversikt over hvor mange vi blir og kan koordinere reisen til og fra. Gi beskjed senest innen onsdag 21. september.

Vi hadde jo en kjempefin tur sist vi besøkte våre Trampbrødre i Malmö, på deres 70-årsdag. Her er noen snapshots fra den turen:

... og dette er deres klubblokaler.

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no