Søk

Utvendig vårpuss er nå gjennomført


Vanligvis innkaller vi til dugnad, slik at vi kan ta en sjau utvendig og la ”Josefine” fremstå renvasket, ryddet og i all sin prakt til 17. mai. Men så hender det, at noen glemmer å innkalle… og da tar noen av gutta med nødvendig utstyr – og gjør jobben. Denne gang var det Jæger’n og visetrampsjefen som en solfylt formiddag og raket, kostet, spylte og pusset - etter at trampsjefen noen dager tidligere hadde feiet og fjernet ugress - så nå er ”Palais de Tramps” presentabel utvendig, og klar for nasjonaldagen. Nå gjenstår bare en rask runde innendørs og da er vi i mål.

Det samler seg utrolig mye møkk i løpet av en vinter, så Pers tilhenger ble fylt med ikke bare kvister, grus og visne blader, men også et rikelig utvalg av tomflasker, søppel og andre spor etter utagerende aktiviteter fra mørketiden. Fasaden, vinduene i første etasje, P-plassen og fortauet ble høytrykkspylt, og messingskiltet med vårt navn inngravert ble tatt ned og pusset. Det har over tid oksidert, og fremsto ganske mørkt og kjedelig. Nå skinner det som en nyslått skilling, og dugnadsgruppa har planer om å holde det slik i tiden fremover.

Så dere andre kan nå trekke et lettelsens sukk over å slippe dugnaden for i år. Det gjenstår bare å glatte på 17.maisløyfen og forberede dere på en vakker vårsesong i Travellers’ Club.

Per Jæger hadde med en tilhenger full av profft utstyr, som gjorde jobben til en enkel affære. "Godt utstyr er halve jobben" - er det noe som heter. Den andre halvparten sto gutta for. To mann i tre timer var det som skulle til for å forandre "Josefine" fra litt sjuskete - til nyvasket og presentabel.

#1Public

4 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no