Søk

To nye medlemmer: Jon Jørgensen og Christian Hallan


Etter en spennende og latterfylt opptaksprøve, med nye folk i opptakskollegiet, kunne Trampsjefen feste medlemsnålen på to nye karer. Medlemsnummer 1115 til Jon Jørgensen, og nummer 1116 til Christian Hallan. To fine karer som har vært hyppige gjester og vist positiv interesse for Clubens mål. Begge holdt hodet kaldt under den avgjørende eksaminasjonen, og som så mange ganger før var det sosiale intellektet den avgjørende brikken på vektskålen (mer enn kunnskapene) og som var avgjørende for at de nå kan kalle seg medlemmer av Travellers’ Club. Vi gratulerer – og ønsker dem velkommen i våre rekker.

Med de store utskiftninger i ballottkomiteen ved siste generalforsamling, var det også knyttet spenning til hvordan de nye kara skulle klare oppgaven. Petter Nørholm ledet det hele med stø hånd og kraftfull stemme, Thor Haraldsen vandret ut på vangen og hentet kandidater, mens Stian Sundt var vokter med akkurat passe blanding av verdighet og humor. Lauritz Sømme tok seg av scenearbeidet – og det hele forløp akkurat slik vi hadde forventninger om. Good show boys..!

Christian Hallan
holdt en flott "takk-for-maten" tale.

Christians faddere er Ulf Prytz og Gorm G. Lund

Jon Jørgensen
avsluttet med en saftig histore.

Jons faddere er Christian Heiberg og Hallbjørn Hareide

#1Public

14 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no