Søk

Årsfest med damer, lørdag 5. mars


Det nærmet seg den tid på året da våre ledsagere også kunne nyte godt av våre praktfulle lokaler og eminente kjøkken. Mørk dress/ eller smoking, høye splitter og dype utringninger skaper en festlig ramme om vårt årvisse høydepunkt. Musserende ved ankomst, tre retters festmeny, taffelmusikk – og dans etterpå til vår faste musiker Angell. 350,- pr person - og bindende påmelding. Listen på tavlen ble fort fyllt opp. 38 personer hadde en utmerket aften, og damene gleder seg allerede til neste år!

Praten satt løst, maten var fortreffelig og stemningen var høy. De som hadde skumlet litt fordi den fungerende Trampsjef og kveldens toastmaster hadde med seg en altfor ung dame i forhold til sin alder, ble beroliget da hun tok mikrofonen og takket for maten og sa at det var morsomt å være pappas ”date” på en kveld som denne. Hun påpekte at flere av kvinnene rundt bordet også hadde mange års gode minner fra Travellers’ Club, og at hun selv begynte sin karriere der med å sitte på fanget til Aksel – og få godtepose etterpå …

De fleste var én eller flere svingomer ute på gulvet, og da man litt etter midnatt takket for seg, var alle enige om at det nok en gang hadde vært en fin årsfest i vår ærverdige 83 år gamle Club

#1Public

1 visning

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no