Søk

Hva med en våkenatt i Jølster?


Våre medlemmer kommer fra ”all walks og life” og har derved interesser som spriker i alle retninger. Noen samler frimerker, andre jakter, mange leser mye, eller klatrer, seiler, dykker og spiller – men felles for alle er at de er nysgjerrige og aktive og søker opplevelser. Ett av våre medlemmer har for eksempel et museum i Jølster, og nå inviterer han til en våkenatt i den frodige regnskogen under de barske fjell på selveste Jonsoknatta. Lørdag 23. juni til søndag.

Eivind Fossheim med frue stiller i bunad sammen med sine kunstnere og andre miljøskapende venner for å feire inngangen til en ny sommer og det gode liv. Bli med og kast deg ut i musikk, leik og dans blant de mange hundre år gamle røykstovene i det frodige museet. Langbordet er dekket ute i det grønne med rømmegrøt, spekemat og lokalt øl brygget på bygg og hvete. Her blir det poesi, latter og glede natten gjennom, til solen stiger frem over Jostedalsbreen i øst.

Den lille bygda Jølster har mye å by på utenom Jølstramuseet, om man skulle ta seg en tur. Vi nevner i fleng Astruptunet med sine vakre bygninger og malerier, Eikaasgalleriet, Kari Astrup Geelmeuyden sitt kunst- og handtverksutsalg, bokbyen i Fjærland, Bremuseet og Øvrebøs smykkeutsalg. Mange gode overnattingsmuligheter finnes også. Like i nærheten av Jølstramuseet.

Har du lyst – har du lov! Ta kontakt med Eivind og opplev vestlandet midt i den vakreste årstiden.

Tlf. 911 39 552 eller

emaileivind.fossheim@fiskeguiden.no

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no