Søk

Vårdugnaden er gjennomført


Og ”Josefine” fremstår slik en vakker kvinne skal fremstå om våren, rett før nasjonaldagen. Hun skinner som en nyslått skilling etter at en stor gjeng trampbrødre (og en liten hjelpemann) hadde feid, spylt, vasket, renset, pusset og støvtørret den ærverdige damen både innvendig og utvendig. Fasaden er rengjort, sølv og messing skinner om kapp og våre samlinger er støvtørret på forsvarlig vis etter konservatorens retningslinjer.

Tore og Esten disket opp med egg & bacon da jobben var gjort, og i strålende solskinn kunne vi med god samvittighet gi oss helgen i vold. Vi takker dugnadsgjengen som denne gang besto av Tore og Esten, Trampsjefen, Stian, Per og Per (både Steffensen og Jæger), Åge, Jon, konservator Espen og Gorm med sønnen Vebjørn (10).

#1Public

1 visning0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no