Søk

To nye karer, nøye inspisert og tatt opp som medlemmer.


Samme kveld som vi fikk budskapet om at Stein Juell Voss var gått bort, hadde vi også den siste opptaksprøven for to applikanter. Ballotten hadde forberedt seg godt og under alles påsyn skulle det sjekkes ut om dette var "menn av rette slaget" - om dette var ekte eventyrere som hadde utforsket vår klode...

Begge kom seg med et nødskrik gjennom nåløyet – og kan nå stolt kalle seg fullverdige medlemmer av Travellers' Club.

Den nye ballotten, med Petter Nørholm i spissen, gjorde en meget god jobb, og stemningen var til å ta og føle på. Applikantene fikk gjennomgå slik applikanter skal gjøre – og her har vi dem:

Simen Bang Hansen. Johan Jørgen Petersen.

Simen er Filmprodusent og ble født 4. juni 1966. Han fikk medlemsnummer 1121. Hans faddere er Thomas Lien og Carl Emil Petersen. Simen blir av sine faddere beskrevet som: "..en bra mann med meget humor. En fyr som liker å reise og er opptatt av gode historier og spesielle skjebner.."

Johan er vel egentlig skipper. Født 26. januar 1969. Medlemsnummer 1122, og hans faddere var Gorm G. Lund og Carl Emil Petersen. Johan blir av sine faddere beskrevet slik: ".. en ekte farende fant som aldri velger enkleste vei på sine reiser. Han skal visstnok være hederlig.." – og begge faddere er enige om at han er av den typen medlemmer vi trenger i vår Club.

(Sort / hvitt-foto: Alan Billyeald)

#1Public

1 visning

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no