Søk

Tragedien slår til, når man minst venter det


Vanligvis omtaler vi ikke dødsfall av ikke-medlemmer av Travellers’ Club, men noen ganger er livet så urettferdig at det berører oss allikevel, og redaksjonen velger derfor å omtale den tragedien som et av våre medlemmer opplevde, bare to uker etter at hans lille sønn hadde hygget seg på vår årlige juletrefest i Cluben.

Lille Aleksander, "Sasha", sønn av vårt medlem Nils Carl Aspenberg - er død

Vårt fremtidige medlem Aleksander Aspenberg, født 26.11.2011, forlot oss 29.1.2013, etter bare 14 måneders liv. Hans siste besøk i klubben var på juletrefesten 16.1, der han ble god venn med både med tryllekunstneren og julenissen. Aleksander var en ekte traveller og var under to måneder gammel da han la ut på sin første utenlandstur. I løpet av 14 måneder rakk han to reiser til Amerika hvorav den ene var en reise jorden rundt. Av de 15 landene han rakk å besøke, er flere i den kategorien at «vanlige» mennesker ikke har hørt om dem.

Vi lyser fred over hans minne.

Hans far Nils Carl Aspenberg ønsker å lage en minnebok over Aleksanders korte liv og mottar gjerne gaver for å finansiere boken, konto nr 7877.06.66898.

Begravelsen finner sted i Vestre gravlunds kapell, fredag 8.2 kl. 12.00. Det blir minnesamvær i TC.

#1Public

3 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no