Søk

Innholdsrik, variert og vellykket 85-års feiring


Lørdag 26. januar ble vår 85-årsdag feiret med brask og bram. Programmet startet allerede klokken 12 formiddag, med utflukt til Bygdøynes, med ledsagere, hvor festkomiteen i samarbeide med vårt medlem og museumsdirektør Espen Wæhle hadde lagt opp en spennende runde. Først: Gratis parkering! Deretter et besøk i Frammuseet, hvor så hele selskapet ble trygt geleidet gjennom Nordvestpassagen og inn bak kulissene i det nye og ennå ikke åpnede Gjøa-bygget. Så en runde med Kon Tiki og Ra, før vi inntok lunsj og sjømannsviser i Norsk Maritimt Museum.

Deretter var det full fart tilbake til tigerstaden for å skifte til kveldens evenement. Mørke dresser og blankbørstede smokinger satt rammen rundt det som ble en stor aften.

Et mer utfyllende referat finner du i Tramp.

I mellomtiden kan du kose deg med et par glimt her:

#1Public

0 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no