Søk

Fellesmøte med Women Travellers' Club


Mandag 17. november var det duket for det årlige fellesmøtet, hvor de to norske Travellers' Clubs kommer sammen til en foredragsaften og en hyggelig middag. Vår trampsjef ønsket velkommen, deres representant overrakte blomster og takknemlige ord for at vi klarer å holde denne tradisjonen ved like.

Deretter foredro Per Steffensen på en spennende og fin måte om sin reise til Afghanistan, før vi kastet oss over kalvesteken til Tore. Trivelig passiar rundt Det Runde Bord utover kvelden avsluttet en fin aften. For første gang på mange år var det møtt frem flere karer enn kvinnfolk - og det var jo både spennende og hyggelig..

#1Public

0 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no