Søk

Göteborg TC feiret sitt 85 års jubileum


I slutten av oktober var det broderklubben i Göteborgs tur til å jubilere. Vi har i de senere år hatt nær kontakt med våre svenske venner, kanskje spesielt med Malmö og Göteborg, og vi har alltid sørget for at de kommer til oss, og vi til dem, når det er noe å feire. Denne gang ble det ikke slik, men et av våre medlemmer, Matz, er også medlem av Göteborgklubben, og han la veien over kjølen i finstasen slik at vi i alle fall var representert.

De startet med cocktailparty og foredrag om utvandringen til Amerika på Emigranternas hus. Deretter var det gallamiddag med dans på Hotell Radisson Blu, og guidet visning av Nya Stadsbiblioteket med påfølgende lunsj på Royal Bachelors' Club dagen etter.

Festlighetene forløp velregissert, ifølge Matz. Trampsjefene fra Stockholm og Malmö kastet glans over anledningen og overrakte gaver og taler.

Vår egen Matz grep også mikrofonen og gratulerte med dagen på vegne av oss. Han hadde fått med seg et diplom med hilsen og gratulasjoner fra Cluben, som var signert av våre medlemmer...

Høvdinger i feststemning løfter sine Champagneglass.

- og samtidig overrakte han sin egen bok "Fra Lillebælt til Skåne", som har et par kapitler som også omhandler Göteborg. Vel blåst!

Vi er ganske like i størrelse, Göteborg og Oslo-klubbene. Vi ble stiftet i 1928, de i 1929. Vi har gjennom årene hatt litt over 1100 medlemmer, de har hatt 1065. Vi har for tiden rundt 130 medlemmer, de har 180 – og vi har det alltid hyggelig når vi er sammen.

Og så er det er alltid stas når Høvding Arne tar på seg løvehårshatten og avleverer en av sine fargerike og anekdotefyllte taler...

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no