Søk

Gunnar Sjøwall – Gunnar Sjøwall jr. og Gunnar Sjøwall jr. jr.


En av de siste markeringene i forbindelse med grunnlovsjubileet var en utstilling av fotografier og boklansering på 7. juniplassen utenfor utenriksdepartementet i Oslo som åpnet 16. oktober. Den består av bilder av kongehusets medlemmer, tatt av Gunnar Sjøwall'er i flere generasjoner.

Sjøwall fotoforretning er det eldste fotograffirmaet i Norge – hvor de to siste Gunnar'ne (var og) er medlemmer av Travellers' Club. Vi mistet dessverre Gunnar (nr 2) for et par år siden, men sistemann er fremdeles i full vigør, og var selvfølgelig til stede da utstillingen ble åpnet av ordfører Fabian Stang og Erling Lorentzen.

Og Tramp var der...

#1Public

7 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no