Søk

Påskeøya - 57 år etter Thor Heyerdahls ekspedisjon


Redaksjonen fikk tilsendt en invitasjon via Trampsjefen til Women Travellers' Club. Den 29. april viste Marit Bakke egne, og unike bilder fra Heyerdahls ekspedisjon, og fortalte om da hun besøkte øya i 2012 sammen med døtrene til en av de amerikanske arkeologene som var med Thor den gang.

"Marit vil fortelle hvordan Påskeøya har endret seg og hva øya kan by på for reisende i dag. Møtet er 29. april, og vi møtes som vanlig på Tidemandsstuen kl. 19.00. Som vanlig blir det bok- og vinlotteri så husk å ta med kontanter - kr. 10,- per lodd eller 6 lodd for kr. 50,-"

Et par av gutta fra vår Club var innom og hørte på, og begge skrøt av at dette hadde vært en hyggelig aften! Redaksjonen har ikke fått tilsendt noen bilder fra evenementet, så alt vi kan illustrere med er et bilde av hovedpersonen - vårt gamle medlem Thor Heyerdahl...

#1Public

0 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no