Søk

Diskusjon rundt bordet: Skal vi bygge ut bakgården vår..?


Onsdag 5. mars ble det diskutert rundt bordet om vi skulle bygge ut bakgården, få bedre plass og økte leieinntekter. Vi har hatt planene og økonomien klare før, men det ble stoppet av at vi måtte ta et stort vedlikeholdsarbeid både ute og inne. Nå er lånet nedbetalt. Nå har vi råd og nå har vi anledning. Hva gjør vi?

Det var stor enighet rundt bordet om at styret skal fortsette planleggingsarbeidet. En endelig avgjørelse vil ikke bli tatt før alle planer, regnestykker og tillatelser er på plass - og da er det en generalforsamling som må gi sitt endelig samtykke. Vi står alle i takknemlighetsgjeld til "kara" som var fremsynte nok til å kjøpe (over evne) Josefines gate 26 i de harde 50-åra. Nå hviler det et ansvar på oss, slik at vi også tar grep og gjør det rette for kommende generasjoner.

Vi fikk en midlertidig tillatelse sist vi søkte, og vi har fått den fornyet nå - men vi fikk samtidig beskjed om at det er blitt kraftig innstrammet med disse utbyggingstillatelsene i verneverdige Homansbyen, så hvis vi hadde søkt for første gang i dag ville vi fått et nei..! Derfor er det viktig at vi forvalter dette korrekt. Ved en utbygging vil vi få 4 - 5 nye utleiekontorer, solid økning i leieinntekter og (ikke minst) en fenomenal utvidelse av egne lokaler og bedre plass på kjøkkenet. Her en en skisse på hvordan det kan bli:

Hvis vi velger å la være å bygge ut vil vi snart sitte med solide overskuddskroner i kassa, noe som vil utløse store skatteutgifter. Skal vi ikke heller bruke disse pengene på oss selv? Ved å oppgradere, modernisere og bygge ut.

Her er Thor Haraldsens presentasjon, som han viste før diskusjonen. (Klikk på linken)

https://www.dropbox.com/s/91cegtnaverz9ym/TC%202014%20original%20.pdf

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no