Søk

Programforandring 26. februar: Riisnæs overtok for Forthun


Onsdag 26. februar skulle Torbjørn Forthun egentlig snakket om russiske oligarker på laksefiske i norsk oljeindustri - men i siste liten måtte han melde forfall. På kort varsel stilte derfor vårt medlem Jens Riisnæs opp som innbytter, og han skulle snakke om: "Kommunismens rester i det tidligere Sovjet

Når man får forfall fra foredragsholdere på kort varsel, er det som programansvarlig deilig å ha en medlemsmasse som vår å ta av. Vårt nyinntrådte (eller skal vi si: tilbakevendte) medlem Jens stilte opp og grep tak i noe av det samme temaet, i alle fall geografisk. Vi lente oss rolig tilbake og lot denne kjente radiostemmen lede oss gjennom tre kvarter med historier og anekdoter. Jens har ikke bare reist mye rundt i verden, han har også snakket mye om sine reiser i radioprogrammet ”Ut i verden” sammen med Sverre Tom Radøy, på NRK P2.

Foredraget var ledsaget av kun et eneste bilde: Russland - og ikke noe manus. Men det holdt! Jens kan prate og han vet hva han prater om. Det var en verdig stand-in som kunne sette seg til bords og nyte Tores usedvanlig møre entrecote og smakfulle Hasselbackpoteter. Aftenen fortsatte med latter og historier rundt Det Runde Bord til langt ut i de små timer, slik det sømmer seg en real Clubaften...

#1Public

1 visning

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no