Søk

To Trampbrødre har lagt ned vandringsstaven.


I januar mistet vi ytterligere to kamerater. Bjarne Kiil, medlem nr. 1105, som hadde vært syk en stund, men stadig var innom Cluben og delte sitt gode humør og positive innstilling med oss – og Fred Havig Hilsen, medlem nr 897, som vi dessverre ikke har sett på lenge.

Bjarne var en aktiv fyr helt til det siste. Ivrig syklist og padler, men til tross for hans aktive liv måtte han til slutt bite i gresset. Bjarne kunne se tilbake på et foretaksomt og spennende liv. Utdannet i England og USA, jobbet blant annet for Lorentzen rederi, som forskningssjef på Kongsberg våpen-fabrikk, generalkonsul for Peru og han var professor både ved Handelshøy-skolen og BI. Hans faddere var Harald Bruusgaard og Frode Nilsen. Bjarne var en positiv og svært hyggelig fyr å være sammen med, og han vil bli dypt savnet.

Fred har i mange år vært fraværende i Travellers’ Clubs ukentlige møter, men siden han var medlem siden 1974 kunne han i år logge 40 års medlemskap. Og som veteran hendte det at han var innom på veteran-treffene. Det er dessverre lite redaksjonen har fått av bakgrunnsinformasjon om Fred, og derfor kan vi i all enkelthet bare opplyse om at Fred var født i 1934, hans reiser omfattet både Syd- og Nord-Amerika, og han hadde Jens Finckenhagen og Nils Otto Hilsen som sine faddere.

Vi lyser fred og våre to Trampbrødres minne

#1Public

2 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no