Søk

Siste dag i Cluben... dette året


Klokken 12 formiddag på årets siste dag åpner vi dørene for dem som har tid til en liten mimrestund og hyggelig samvær før vi drar hjem til kveldens festligheter. Et glass formiddags-Champagne, kaffe, bløtekake, kringle og andre småkaker - samt en hyggestund og takk for året som gikk er tradisjon i vår Club.

Denne gang var det bare syv karer som møtte opp. Jon Jørgensen leverte rikelig med Champagne, men måtte dessverre gå før bevertningen startet. Et par timer rundt Det Runde Bord med historier, småprat og latter er en fin måte å avrunde det gamle året på.

Man takket for året som nå lå bak oss - og gledet seg til det nye året med alle de spennende oppgavene som nå ligger foran oss.

De som spiste seg sprengmette på kaker og kaffe var (fra venstre): Torstein Tobiassen, Knut Gundersen, Anders Lorange, Per Steffensen, Stian Sundt og Gorm Lund.

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no