Søk

Her kommer Årets Julepresent til Travellers' Clubs medlemmer:


Som vi alle vet har det vært jobbet hardt med å finne en ny mann på kjøkkenet, men i dag tikket følgende melding inn til redaksjonen: Vi har gleden av å meddele at Morten Hansen blir ny intendant i Cluben. Han vil ha sin debut første Clubkveld i januar. Vi ønsker ham hjertelig velkommen, og gleder oss.

Det har ikke tilflytt redaksjonen så mye informasjon om den nye mannen enda - annet enn at han for tiden jobber med catering, at han er kokkeutdannet og har betydelig erfaring fra både hoteller og restauranter.

Vi har ikke mottatt noe mer informasjon om gutta, men på deres hjemmesider kan du lese litt mer om dem. Klikk her: http://www.kokkogvenn.com

Lurer du på hvordan det nye kjøkkenpersonalet ser ut? Her har du dem: Til venstre Thomas Jøranson som skal stå bak disken, og Morten Johansen er den nye mannen ved grytene.

#1Public

3 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no