Søk

Byggesøknaden er sendt inn..!


Planene om utbygging av bakgården begynner å ta form. Byggekomiteen vår har sendt inn tegninger og byggesøknad til Plan og Bygningsetaten, så nå venter vi bare på tillatelse til å sette i gang. Redaktøren har fått tilsendt noen bilder som viser hvordan det kan bli.

Om det blir akkurat slik som tegningene her viser vites ikke nå, men omtrent slik som dette har man tenkt seg det. Vår "gamle arkitekt" Seppo Heinonen ble syk, så nytt arkitektkontor ble valgt. Det er KIMA Arkitektur og Erlend Seilskjær som steller med våre saker der, og det er Vedal Entreprenør som skal stå for selve utbyggingen når den tid kommer. Av en eller annen grunn er ikke verandaene i 2. og 3. etasje kommet med på tegningene her, men det er ennå mange detaljer som skal på plass før vi er helt i mål.

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no