Søk

Filmaften om sykkelturen "Rett Øst" - 15 år etter


For 15 år siden la Thor Haraldsen sammen med to andre syklister ut på en lang sykkeltur. Starten var fra parkeringsplassen til Travellers Club, og målgang var på Den Himmelske Freds Plass i Beijing tre måneder senere. Vi fikk gjennoppleve deres strabaser og gleder i en times dokumentarfilm som ble laget fra turen.

Vanligvis sier man at ting går "rett vest" når noe går galt, men på denne turen var det slik at jo lenger øst man kom, jo galere ble det. Derfor den noe kryptiske tittelen - som også er tittelen på boken som ble skrevet om

turen. http://www.dagbladet.no/kultur/2002/01/04/304362.html

På turen var også tre andre trampbrøde med i følgebilen; Ole Bjarne Kværneland, Anders Lorange og ikke minst vår gamle trampsjef Henning Øverås. Vi fikk dele oppturer og nedturer, vanskeligheter og uenigheter mellom syklistene, men også spennende møter med fargerike mennesker i fremmedartede miljøer. En hyggelig filmaften!

#1Public

2 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no