Søk

Vi har fått nytt langbord - av vår gode mann Esten!


Det mange kanskje ikke har vært klar over er at vår tidligere kjøkkenassistent Esten var den som, for mange år siden, skaffet oss det vi har brukt som langbord i Cluben. De har med årene blitt mer og mer vaglete, mer og mer nødreparert, og vi har innsett at vi snart sto foran en kostbar men nødvendig utskiftning. Men så...

Så kommer vår gode mann Esten oss til unnsetning nok en gang. Som vedlikeholdssjef på Helsfyr hotell kom han under vær med at 30 konferansebord, akkurat i den størrelsen vi trenger, (og de var så gode som nye!) - skulle skiftes ut med nye - og på våre vegne spurte han om å få dem. Og det fikk han!

Dermed har han spart oss for masse utgifter og vi kan nå i mange år sitte trygt ved middagsbordet uten redsel for at bordet skal kolapse og fylle fanget vårt med kjøttkaker i brun saus eller andre lekkerier...

Esten Støen - tusen takk skal du ha for at du tenker på oss selv om du ikke lenger er et fast innslag hos oss på onsdagene!

#1Public

5 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no