Søk

Ny intendant fra høsten – Tore og Mette kaster inn håndkledet.


Vårt mangeårige medlem, æresmedlem og intendant Tore, ønsker å trekke seg fra kjøkkentjenesten og inn til Trampbrødrene rundt langbordet nå som han har rundet de 70. Dermed forsvinner også Mette. Fra høsten av vil vi derfor bli møtt av en ny mann på kjøkkenet: Flemming Bjønness.

20 år med Tore på kjøkkenet er dermed over. Med ham forsvinner også Mette og Esten. Siste aften med gjengen var 10. juni, hvor Gorm underholdt med foredrag om Columbus og kjøkkenet med sommerlig spekemat. Det ble gjort stas på kjøkkenpersonalet i form av gaver og godord, og alle gutta reiste seg og ga spontan trampeklapp.

Styret har gjentagne ganger oppfordret medlemmene til å skaffe en etterfølger (ingen lett oppgave, når man skal fylle så store sko) – men Christian Hallan kom opp med en kandidat; sin mangeårige og gode venn Flemming Bjønness.

Flemming har vært gjest i Cluben, så han har litt erfaring i hvordan vi vil ha det. Selv er han medlem av Shippingklubben i Oslo og The Naval Club i London – så han skjønner nok hvordan en Herreklubb fungerer.

Han har i flere år eid og drevet et hotell og en restaurant i Telemark-Kragerø, og har ellers jobbet med mat i 15 år i forskjellige varianter, restaurant, kantine, kiosk, hotell og bar.

Trampsjefen og visetrampsjefen takker Tore og Mette for mange års god innsats.

"I korte trekk tenker jeg det er fornuftig å videreføre det tilbudet som er i dag, men i tillegg til husmannskost kunne det vært gøy å servere mat fra alle verdenshjørner – og kanskje sette dette sammen i lys av hvilket foredrag som er den dagen"? – sier Flemming, og legger til: "Jeg regner jo med at Travellers' Club er tuftet på kvalitet, nysgjerrighet og lysten til å oppleve noe nytt! Så slik jeg ser det treffer vi kanskje en pilar i medlemsmassen deres ved å endre litt fokus, og ha evnen til fornyelse."

Så da er det bare å ønske Flemming velkommen.

Vi håper på solid oppmøte til ilddåpen, til høstens første Clubkveld den 19. august...!

#1Public

0 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no