Søk

Så var det Travelling ut i Det Blå (grå)


Onsdag 17. juni var det duket for årets store hemmelighet, nemlig turen ut i det blå. Ingen vet hvor turen går, ingen vet hva for slags eventyr vi nå skal oppleve. Drøyt 20 karer møtte opp på startstreken i "Josefine" med eventyr i blikket, klare for å ta utfordringene på strak arm.

Ved oppmøte i Cluben kunne "Skål-da-Christian" fremvise bevis på at han var væpnet til tennene og klar for det meste. Hans Underberger-belte skapte misunnelse hos mange, men det ble avhjulpet da han sjenerøst delte beltets innhold med alle som mente de trengte en angstfordriver. En av Sporveismuseets busser tok oss ut av byen og nordover på Strømsveien i rushtrafikken. Det ble spøkt om at vi enda en gang skulle til grisehuset til Thor, men spenningen steg da vi kjørte forbi og mot Trandumskogen.

Vi steg av i regnværet og lot oss avbilde ved et krigsminnesmerke og beskuet en undelig betongkonstruksjon som tyskerne hadde bygget for øvelsesskyting med kanoner. Vi satt oss tilbake i bussen og var klare for neste stopp - som var grisehuset til Thor. Her drakk vi øl fra tappekran og spiste reker. Så hadde bonden forberedt en quiz, hvor vi selvsagt visste mindre enn vi trodde på forhånd. Deretter improviserte Matz en quizrunde og praten gikk rundt bordet. Regnet hadde etterhvert gitt seg, og i strålende aftensol kjørte bussen oss tilbake til byen.

Ole Bjarne inviterte rundhåndet til fest på hybelen, med deilig pizza og rikelig med rødvin, og det var så hyggelig at det resulterte i en tung torsdag...

Her er gjengen, (minus undertegnede), men inkludert 1 stk Mette, en bussjåfør, en russisk svigerfar og den nye intendanten Flemming.

Tekst og foto: Gorm G. Lund

#1Public

0 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no