Søk

En skikkelig voxen Trampbror..! Trygve fylle 99 år i dag


Vi har ikke sett Trygve på en stund, og denne hyggelige og lune trampbror er savnet rundt bordet. Grunnen er at han ikke lenger er så mobil som tidligere. Det skulle forresten bare mangle. Mannen er snart 100 år gammel. Han bor nå på Uranienborghjemmet i Oslo. Vi gratulerer med dagen!

Normalt regner vi i Travellers' Club et medlems alder etter hvor mange år han har vært medlem, men regner vi i normale leveår er Trygve den eldste av våre medlemmer, men han er også veteran i Clubsammenheng - med sine 26 år som medlem.

Han har et svært innholdsrikt liv å se tilbake på. Med alt fra at han var med på å starte opp en mineralvannfabrikk i Norge etter krigen (noe som het Coca Cola...), han har drevet med produksjon av bildekk i Askim og taxiflygning i Tønsberg og mye annet.

Men enda tidligere la han ned en enorm innsats som flyger under andre verdenskrig, og med over 200 Spitfire-tokt over den Engelske kanal og kontinentet var det et under at han overlevde. Men det gjorde han! Og han ble fortjeneselsfullt dekorert, med både St. Olavs medalje med ekegren og det engelske Distinguished Flying Cross.

Vi ønsker vår trampbror og det gamle flygeresset en riktig hyggelig feiring.

Trygve med sin trofaste følgesvenn, Spitfire'n

#1Public

2 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no