Søk

Finn frem blyanten og kom med forslag til møblering


Nå har redaksjonen endelig fått oversendt en tegning som viser omtrent hvordan vår nye peisestue vil bli. Nå mangler vi bare kreative innspill fra dere medlemmer på hvordan vi skal møblere og hva de nye lokalene skal inneholde. Noe gir seg selv, men gode forslag er alltid velkommen.

Et av problemene som dukket opp under planleggingen var rømningsvei. Tidligere hadde vi, foruten hovedtrappen, også baktrappen med utgang til bakgården. Nå blir jo bakgården bygget inn, så ny utgang blir da mot P-plassen. Først trodde vi at beste løsning var å lage en dør fra den nye peisestuen og ut til baktrappen, men de siste planene er nå at svingdøren fra baren inn til kjøkkenet flyttes mot det lille vinduet, slik at det blir kort vei ut til baktrappen - om vi noen gang skulle trenge å rømme den veien.

Men det betyr at baren må flyttes. Og den må vi da etablere i de nye lokalene. (Se som antydet på tegningen.) Om vi kan bruke, og tilpasse, den bardisken vi har i dag vet vi ikke ennå. Men her er i alle fall skissen som viser lokalitetene - og så er det opp til deg og komme med kloke innspill.

#1Public

1 visning0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no