Søk

Nå skjer det! Utbyggingen av bakgården er i gang


Byggekomiteen, som består av Thorgeir Rønnestad og Per Steffensen, informerer om at byggeprosjektet er i rute og at selve starten på byggeprosessen nå er rett rundt hjørnet. I ukene som kommer vil det skje mye - og ganske fort. Da vil stålkonstruksjonen komme på plass.

Fundamentet for stålkonstruksjonen er støpt godt ned i bakken og er på plass, og torsdag 5. oktober starter de arbeidet med å demontere ståldøren til lagerrommet i bakgården, og fortsetter med å mure igjen åpningen. Vi får etterhvert en ny nødutgang mot parkeringsplassen på den andre siden av bygget i stedet for den vi har nå.

Videre fremdrift; - Fredag 06.10 begynner hulltaking for bærestål i fasade. - Mandag 10.10 monteres plater for bærestål i rett nivå - Onsdag 12.10 starter monteringen av hovedkonstruksjonen og deretter etasjeskiller til alt stål (og tak) er på plass. Så blir det noe ventetid til glassfasadene er klar for montering.

Byggekomiteen har også lovet å sende redaksjonen tegninger av hvordan det hele vil se ut – og vi venter i spenning... Vi håper også at de sender oss fortløpende informasjon, slik at du kan følge utviklingen og planene her på websiden.

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no