Søk

Malmö Travellers' Club fyller 80 år


Lørdag 22. oktober blir det feiring på Malmö Rådhus, med 3-retters middag, eget husorkester, musikk fra eget husorkester og foredrag av den svenske astronauten Christer Fuglesang - og vi er invitert til å bli med..! Vi vil gjerne sende en liten delegasjon. Har du lyst til å bli med?

Altså - lørdag 22. oktober med start klokken 17.00 i rådhuset midt i Malmö sentrum. Antrekket er mørk dress eller smoking, og prisen er 750 svenske kroner.

Vi lodder nå bare stemningen (det er foreløpig ikke bindende påmelding) men spør her om hvem som kanskje kunne tenke seg å bli med på en lite helgetur til vår broderklubb i syd. Det er en gemyttlig gjeng, og vi som har vært og besøkt dem tidligere, vet at dette blir en hyggelig weekend.

Planen er å ta toget frem og tilbake. Vi får våre svenske Trampbrødre til å finne et greit hotell for oss, ikke langt fra rådhuset. Og så regner vi med at vi tar et besøk i deres Clublokaler på søndag morgen (frokost?) før vi setter kursen hjemover igjen.

De som har sagt seg interessert er:

Jon Jørgenesen
Stian Sundt
Harald Willoch
Christian Heiberg
Ole Bjarne Kværneland

#1Public

1 visning0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no