Søk

Clubaften med få fremmøtte, men drivande hyggelig!


Noen ganger blir det bare sånn... At en vanlig Clubkveld utvikler seg til en varm, nær og særdeles hyggelig kveld. Slik var det på dagen etter 17. mai. Nyslått styremedlem og visetrampsjef Ulf Prytz hadde sin første offisielle oppgave som møteleder i trampsjefens fravær - og det var kanskje det som satt stemningen.

Med sitt lune og inkluderende vesen slapp den ene etter den andre til med innlegg, kommentarer og småhistorier - allerede før middagen - og dermed var stemningen satt.

God mat og summende samtaler rundt bordet som ble avsluttet med at Per Holter-Andersen kom med to gaver til Våre Samlinger. Han har jo tilbragt fem år i Angola, og mente at de to "overgangsrituelemaskene" han hadde, passet bedre på våre vegger enn hjemme hos ham. De stammer fra Chokwe-kulturen, og vår konservator tok ordet og fortalte litt om dette folket som - fra en liten folkegruppe, vokste seg til et stort og dominerende folk i området Angola / Kongo.

#1Public

0 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no