Søk

Juletrefesten for både store og små


Årets tradisjonelle juletrefest, hvor man kan ta med seg de aller minste, gikk av stabelen 13. januar. Barn og voksne koste seg med pølser og brus, kaffe og tilbehør - og tegnefilm som seg hør og bør. En tryllekunstner med både duer og kaniner underholdt, og sannelig kom også julenissen med poser til de små.

Juletrefesten ble varslet bare en uke før den fant sted så det ble ikke akkurat rekordoppslutning, men 17 forventningsfull barn og hele 18 voksne hadde funnet veien til "Josefine" denne ettermiddagen. Det blir 35 mennesker, og et fullt langbord. Adskillig flere enn en vanlig Clubkveld - så juletrefesten er nok fremdeles "liv laga".

#1Public

4 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no