Søk

Vil du være med på å starte: TC-Golfgruppe?


En invitasjon til golfinteresserte medlemmer av Travellers' Club. Styret har i den senere tid satt igang tiltak for å utvikle Cluben i flere rettninger, se nærmere på medlemmenes interesser og se om vi kan komme med tilbud til kameratskap - også utenfor Clubens fire vegger. Noen vil starte opp Bridge-gruppa igjen, men denne gang gjelder det golf.

Det er Jan Søderstrøm som tar initiativet og han oppfordrer:

- "Følg Golfstrømmen..! I tråd med den spennende utvidelsen i bakgården, er det kommet for dage at mange av våre brødre spiller mer- eller mindre Golf! På vegne av Club'en vil jeg gjerne lodde stemningen om å etablere en sosial- og sporty T.C. Golf-gruppe for hobbyspillere. Den skal selvfølgelig være uten forpliktelser- eller profflisens! Golf er en både hyggelig, sosial og sunn sport, hvor vi bryter opp den grå hverdagen og går rundt og mosjonerer på en stor grønn kupert eng i frisk luft. Så dunker vi til en liten hvit ball i ny og ne... Vil du være med?"

Hvis vi får til noen uforpliktene runder, er jo dette en aktivitet som kan gjøres året rundt, også inne om vinteren på simulatorer, små puttinggreens og drivingsranges. Dette kan igjen kanskje føre til hyggelige Golf-reiser til varmere strøk om vinteren!

Og entusiastisk fortsetter Jan:

- "Det viktigste er IKKE din Handicap-score, men at vi kommer oss opp fra godstolen og koser oss med et spill som gir tilbake god mosjon, bedre helse på alle måter, og en trivlig aktivitet, uten press- og forpliktelser. Her spiller vi broderlig på lag- eller mot hverandre - "med et smil om munden – hele runden!" Alle er velkommen uansett nivå, også de som aldri har spilt golf før! Nybegynnere- eller de som kunne tenke seg å prøve litt først, får vi raskt i gang!"

Er dette noe for deg?

I første omgang ønsker Jan en tilbakemelding fra Golfinteresserte T.C.-brødre - samt evnt. tidspunkt på dagen det passer best å spille. Billigst- og best plass på formiddagen. FOOOOOOOORE!!!

Ta kontakt med Jan på: jansoder(at)online.no eller mobil: 909 59159

#1Public

1 visning0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no