Søk

Vårt første høstmøte - en merkedag i Travellers Club's historie


Nybygget er endelig ferdig og den nye peisestuen, i tilknytning til baren, kunne taes i bruk av våre medlemmer som hadde møtt frem i et antall av 38 på vårt første høstmøte.

Det ble, som det seg hør og bør, en del diskusjoner om veggdekorasjonene og flyttingen av Det runde bord som fyller opp store deler av det nye lokalet. Skal bordet stå der permanent, eller skal det flyttes tilbake til det opprinnelige clublokalet og erstattes av mindre og mer tidsmessige bord og stoler? Meningene var mange og det skal bli spennende å se hvor vi lander. Uansett, - det var ellers bare go' ord å høre om det nye bygget. Og som vårt æresmedlem Stian sa: - Det går seg nok til etter hvert.

For første gang: Clubmedlemmer samlet rundt Det runde bord i det nye lokalet.

Vår nye intendant, svenske Stina Hammarberg debuterte ved å by på en god, gammel klassiker i Cluben, Tores kjøttkaker. Hva var da mer naturlig enn at selveste Tore, himself, var med på å assisterte Stina på kjøkkenet under sin glimrende debut. Også baren hadde fått nytt mannskap. Vi ønsker polske Piotrek Herszrek velkommen.

Samtidig har vi fått en ny, og fremtidsrettet hjemmeside hvor våre medlemmer, - blant annet, selv skal melde seg på til clubkveldene. Dette virker greit og ukomplisert, men dersom noen likevel skulle leve i uvisshet, slå på tråden til Alan som vil rettlede. Alan har jobbet "day and night" for resultatet, som fortsatt er under utvikling. Mobiltelefonene tas stadig mer i bruk til alt mellom himmel og jord. Derfor arbeider han også med en molbilversjon av hjemmesiden som snart er klar til å kunne brukes på like linje med dagens hjemmeside.

Vi håper at våre medlemmer vil bidra med stoff på vår hjemmeside. De fleste av oss har jo, tross alt, opplevd litt mer enn å ta toget til Lillestrøm. Så kom igjen, folkens! Noen er allerede kontaktet og vil levere sine historier i løpet av høsten og vinteren.

Nytt mannskap: Fra venstre: Vår nye barkeeper Piotrek Herszrek, og vår nye intendant Stina Hammarberg gleder seg til å ta fatt på oppgavene i Travellers Club, her fotografert sammen med Clubens trampsjef, Jon Jørgensen.

Trampsjefen Jon informerer!

To glade lakser: Loranggutta venter tålmodig på påfyll, i en en for øyeblikket ubetjent bar.

Ildprøven: Tore og Stine gjør seg klar til kveldens dyst: De skal sørge for at 38 trampebrødre får servert en favoritt, Tores kjøttkaker.

#førstehøstmøte #StinaHammarberg #Tore #kjøttkaker #nyelokaler #1Public

162 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no