Søk

90-års jubileum


Kjære Trampbrødre – vi nærmer oss vårt 90-års jubileum, og dette skal vi feire!

For at festkomiteen skal få et lite hint om hvor mange som forventer å bli med på feiringen, vil vi allerede nå be deg om å melde din interesse. Det er selvfølgelig ingen bindene påmelding (ennå) men det vil gi oss en indikasjon på hvor mange som kommer.

Dagen er: Lørdag den 27. januar 2018 - Hold av dagen nå!

Meld deg på her foreløbig ikke bindende!

Planen er å også invitere noen av våre skandinaviske TC-venner, at vi skal lage et program som strekker seg over hele dagen – og kvelden, og at vi avvikler festmiddagen i Clubens lokaler. Det blir ikke et arrangement med ledsagere.

Tramphilsen fra Gorm

#90årsjubileum #1Public

40 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no